БРЕМЕНОСТ I МАЈЧИНСТВО I РОДИТЕЛУВАЊЕ

Низ овие редови текст, најдлабоко, без влакна на јазикот споделуваме лични искуства за најголемите кариерни предизвици со коишто сме се соочиле за време на бременоста, мајчинството и татковството.

working-mom

Сподели ја твојата приказна

Кои се најчестите кариерни предизвици со коишто се соочуваш за време на бременоста, мајчинството, родителувањето?

Имаш ли “тајна” рецепта за балансирање на животот, работата и децата? Секое искуство е добредојдено.