Контакт

Придружи се на движењето

Ова е безбедна и отворена заедница каде што сакаме да го слушнеме гласот на секоја бремена жена, мајка или татко. Секое искуство вреди да се сподели. 

Никогаш не знаеш кому можеш да му помогнеш. Можеби твојата приказна ќе биде светла точка во нечиј живот.

Контакт инфо

Сподели ја твојата приказна или биди наш партнер

Ајде заедно да го прекинеме молкот за табу темите што ги опкружуваат бременоста, мајчинството, татковството.

Промената започнува од секој од нас!

Ве охрабрувам да ме контактирате за заедно да го кренеме мајчинството на нивото коешто го заслужува.

workingmommk@gmail.com

Working Mom MK