ТИМОТ НА WORKING MOM ОРГАНИЗИРА

Интерактивни работилници за родители наменети за компании

Овие работилници се наменети за компании кои што сакаат да им помогнат на своите вработени да бидат продуктивни и успешни и на 2та фронта – дома и на работа, се стремат да привлечат идни кандидати, покажувајќи дека се working- parent friendly place и се отворени за иновативни, досега невидени работилници што ќе го подобрат тимскиот дух и компаниската култура.

интерактивни работилници како компаниски бенефит за вашите вработени

Теми на работилници

Work-Life Integration Workshop

Како можам да бидам фокусиран на работата и најдобриот и најпосветен родител за моето дете истовремено?

Self-Care Empowerment Workshop

Како да се грижам за себе, приватно и професионално за да бидам најдобрата верзија од себе и на 2та фронта?

Ecosystem and it's Beautiful Nature

From Vision to Reality

Како стратешки да си ги поставам и остварам целите на приватно и професионално поле?

Ecosystem and it's Beautiful Nature

PARENTS-FRIENDLY КОМПАНИИ

Што велат за нашите работилници за родители?

Контакт инфо

Побарајте понуда за Вашата компанија

За повеќе детали околу работилниците или за да добиете понуда, контактирајте нè на: 

workingmommk@gmail.com

Working Mom MK