АЈДЕ ДА СОРАБОТУВАМЕ!

Можнoсти за соработка на брендови со платформата Working Mom

Промовирајте ги вашите производи и услуги пред нашата публика составена од илјадници храбри мајки и татковци кои што секојдневно ја следат платформата workingmom.mk.

Промовирајте се пред таргетирана публика

Пакети за промоција на Вашиот бренд [1,3,6 месеци]

Може да изберете пакет за промоција пред нашата публика за 1,3 или 6 месеци што вклучува:

Контакт инфо

Побарајте понуда за Вашиот бренд

За повеќе детали околу начинот на промоција пред нашата публика или за да добиете понуда, контактирајте нè на: 

workingmommk@gmail.com

Working Mom MK