ЗДРАВО!

Јас сум Дани

Ја креирав Working Mom како безбедно катче каде што отворено зборуваме за сите кариерни предизвици што ги носи бременоста и мајчинството за една жена.

Долго време барав персонализирани ресурси (не copy-paste совети) што ќе ме насочат како да се справувам со предизвиците што ги носи работењето за време на бременост и во првите денови од мајчинството.

Бидејќи не најдов релевантни ресурси, решив самата да ги креирам и да го споделам своето искуство од прва рака.

Ова е личен блог на една мајка што сака да го има најдоброто од двата света – свесно мајчинство и кариерна експанзија.

Актуелни теми

За што (не) се зборува?

Сега кога имам деца, навистина немам време да размислувам за моите кариерни амбиции. 😳

Кога си родител на дете со атипичен развој, добиваш уште неколку обврски плус на оние што веќе си ги добил во описот на работно место дента кога си станал родител. 

И покрај општествените очекувања и пречките со коишто се среќаваме, како жени имаме моќ да ги надминеме предизвиците и да ги оствариме своите соништа. 🦸‍♀️

Што велат за платформата?

PARENTS-FRIENDLY КОМПАНИИ

Што велат за нашите работилници за родители?

Објавени сме во:

Биди дел од нашата заедница

Ова е еден поинаков newsletter што ќе го добивате неколку пати месечно, а ќе изобилува со:

✅ Можност за многу награди и изненадувања од нашите партнери.

✅ Практични совети што можете уште веднаш да ги примените.

✅ Интерактивни квизови.

✅ Можност за соработки.

✅ И секако – кафе дружби во живо или онлајн.

За да бидете дел од овој newsletter, пополнете ја оваа кратка форма: ⬇️

* indicates required

Intuit Mailchimp